Kosár  


Skizo. A név.

Ami arra a szinte már meghasonlott állapotra utal, amit a világban létező ellentmondások okoznak bennünk. Amikor a gondolatok, érzések és cselekedetek közötti összhang látszólag felbomlik, és úgy érezzük, választanunk kell.

Skizo. Bor és borászat.

Amiben nehéz meghozni a kiegyensúlyozott döntést. Iparszerű bortermelés vagy daccal és büszkeséggel művelt, évszázados kicsiny dűlők? Modern technológa vagy a hagyományos „apáink is így csinálták” szellem? A világ borvidékein bizonyított szőlőfajták vagy a mi Kárpát-medencei szőlőfajtáink? Globalizált élet vagy a vidéki életforma és magyar lelki alkat? Egymás ellenében ható fogalmak ezek? Szerintünk nem, mert külön-külön és egyszerre is igazak.

Balázs és Réka

A SkizoBor személyes ügyünk. Tökéletesség óhajával megbirkózni a tökéletlennel. A SKIZO által sugallt ösztönös kettősség minden tudatosan élő ember sajátja. A cél: Elérni a Harmóniát. Szőlőben, Borban, Szerelemben…

Skizo. Egyénisége van. Több is.

SKIZO PRIMŐR VÁLOGATÁS

A Skizo Primőr Válogatásban szereplő boraink a főállásban irányított  borászati üzembe érkező  saját és felvásárolt szőlők szelekciójából készülnek. A borkészítés során kihasználjuk az üzemben az elmúlt évek alatt megvalósult fejlesztésekből adódó lehetőségeket.

belépek a boltba

SKIZO PRÉMIUM VÁLOGATÁS

A Skizo Prémium Válogatás tagjai a borbárunk alatt található pincében, kis tételben készülnek. Előállításuk során az egyszerűségre törekszünk, ezért ezeken a borokon csak a legszükségesebbnek ítélt borászati beavatkozásokat végezzük el, hogy a végeredmény a lehető legjobb legyen. Ez a kategória a megtermelt szőlő minőségéről szól. 

belépek a boltba
Látogasson el hozzánk!
SKIZO BORHÁZ
H-8263 Badacsonytördemic,
Szent István u. 24.
Borkóstolás: +36 30 698 03 08 
Értékesítés: +36 30 698 03 08
balazs@skizobor.hu

facebook.com/skizobor

Belépek a boltba Bejelentkezem a vásárláshoz Regisztrálok a vásárláshoz

A BADACSONYI BORVIDÉK

Badacsony. A borvidék mely - a maga jelenével és múltjával – inspirálója boros vállalkozásunknak.

Badacsony. Elvitathatatlan érdemű dűlők, kiváló klíma, világszinvonalra is alkalmas fajták.

 

 

 

 

borkóstolás
Új SKIZO borok

Nincs új termék